Львів’ян просять допомогти влаштувати Святвечори для самотніх та літніх людей

1219 0
Небайдужих просять долучитися до організації Святвечорів на Різдво і Водохреща, щоб приготувати усіх 12 страв для 300 підопічних.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Напередодні Різдва та Водохреща волонтери «Майстерні милосердя», яка діє при Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я, традиційно планують влаштувати для жителів Львівського геріатричного пансіонату Святвечори. Небайдужих просять долучитися до їх організації і разом приготувати усіх 12 страв для 300 підопічних. Про це повідомляє Духовна велич Львова.

Читайте також: Як приготувати вушка на Святвечір. Рецепт від львівської господині

«Знаємо, що у геріатричному пансіонаті проживає близько 300 осіб, це не лише літні люди, але й молодь з інвалідністю. Лише приблизно 7% з них хтось відвідує, всі інші є самотніми. Сподіваємося, що на Святвечір ці люди отримають родинне тепло, частуючись цими стравами», – каже координаторка «Майстерні Милосердя», пані Мирослава Полець.

З її словами, волонтери будуть вдячні кожному благодійнику, який складе свою пожертву. Також можна надати готову продукцію.

Читайте також: Як повернутись у Різдво дитинства, або Пампушки моєї бабці Марії

Номер картки Приват, за яким можна скласти благодійну пожертву на організацію Святвечорів для потребуючих:

5457 0822 7305 1875 на ім‘я Карвацька Іванна (с. Севастіяна).

Нагадаємо, що 6 січня у стінах Українського католицького університету працівники та студенти організовують благодійну ініціативу – «Вифлеємська гостина» – Святвечір для людей у потребі, аби самотні люди змогли відчути атмосферу Різдва. Організатори просять підтримати акцію, долучившись до збору коштів, та стати волонтерами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!