Львів’ян просять допомогти жінці, що потребує трансплантації нирок

2432 1
Наразі життя Галини Макух підтримують за допомогою гемодіалізу.
Фото: Варта1

Фото: Варта1

Львів’янка Галина Макух (Пшеничняк) потребує термінової трансплантації нирки. Торік у жовтні у жінки відмовили нирки, а в листопаді перенесла операцію з видалення обох органів. Про це йдеться на сторінці Варта1 у Facebook.

Після операції життя Галини підтримують завдяки апарату «штучна нирка» (гемодіаліз). Для того, щоб жінка в подальшому змогла повноцінно жити, необхідна термінова операція з трансплантації нирки. Донора поки що не знайшли. Крмі цього у обласній клінічній лікарні, за словами автора звернення, є перебої із закупівлею препаратів для гемодіалізу. 

Рідні жінки шукають можливість зробити пересадку в клініках Білорусі. Ціна приблизно становить 60 тис. доларів. Сума чимала і наразі непідйомна для сім’ї Галини.

Усіх небайдужих просять допомогти оперативно зібрати кошти на операцію, аби жінка знову отримала повноцінне життя.

Реквізити картки:

Приватбанк 5168 7555 3224 1615 (отримувач Макух Галина Богданівна)

Євро рахунок 5168 7573 5841 5547.


Читайте також:
21 Березня, 2018 20:45
Юрко Трансплантації нирки, а не нирок. Пересаджують лише одну. Неграмотно!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!