Львів’ян просять допомогти жінці, яка потребує пожиттєвої хіміотерапії

17485 0
Співзасновниця ГО OncoStop Lviv Олена Шотик з 2012 року хворіє на карциному.
Фото: Олена Шотик

Фото: Олена Шотик

Львів’янка Олена Шотик, яка хворіє на карциному, має пожиттєво лікуватись дороговартісним препаратом. Про це вона повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук.

«Лікуюся я з 2012-го року. Ремісія була нетривала, близько шести місяців. Решта часу – безперервні хіміотерапії кожен 21 день. Майже все лікування за власні кошти. Мені багато допомагали, суттєво. Без цієї допомоги мене би вже не було давно. Минулого року протягом п'яти місяців я отримувала в онкоцентрі дороговартісні ліки безкоштовно. Проте, дія того препарату себе вичерпала. Стався черговий рецидив. Потрібно було терміново змінити препарат на інший – потужніший і, відповідно, ще дорожчий», – каже Олена Шотик.

Читайте також: Мода може вберегти від раку. Де на Львівщині найчастіше хворіють та що нового у лікуванні

Препарат «Кадсила» їй вводили вже шість разів, та лікування має тривати пожиттєво – ліки потрібно вживати через кожні три тижня.

Допомогти Олені Шотик можна переказом коштів на картку ПриватБанку № 5168 7573 9358 5064.

«Насправді, моя історія – це історія успіху. Так говорять лікарі, так вважаю і я сама. Моя історія – це яскравий приклад перемоги найкращих людських якостей: доброти, любові, сердечності, вірної дружби та простого співчуття і бажання не бути осторонь чужої біди. Щодня я дякую усім, хто взяв мене на свої плечі, не дав занепасти фізично і морально, взяв у своє серце», – каже вона.

Читайте також: Відважні. Відверті історії жінок, які подолали рак

Окрім фінансової допомоги, Олена Шотик просить людей, які мають змогу, допомогти їй навчитись заробляти кошти в мережі або знайти подібну роботу.

Нагадаємо, торік у жовтні Олена Шотик стала співзасновницею ГО OncoStop Lviv, що об’єднує жінок, хворих на рак, та їхні родини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!