Львів’ян просять допомогти зібрати гроші на аптечки для бійців ЗСУ

2591 0
Частину суми уже зібрали, проте наразі цього замало, аби закупити все необхідне.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Благодійний фонд «Із янголом на плечі» та його директор Юрій Федечко просять усіх небайдужих допомогти зібрати кошти для наповнення аптечок для бійців ЗСУ. Частину суми уже зібрали, проте наразі цього замало, аби закупити все необхідне.

Юрій Федечко просить для привітання зі святом Юрія Переможця, яке відзначатимуть 6 травня, привітати його не лише словами, а й на картки.

Читайте також: У Львові оголосили збір коштів на кровоспинні препарати для воїнів ЗСУ

«До дня Ангела на аптечки для ЗСУ зібрано 53 400 грн. Залишилось зібрати 96 600 грн. За все відзвітую»,написав Юрій Федечко.

Гроші на поповнення аптечок для ЗСУ можна скинути:

Приват 4627 0551 0054 1787

Моно 5375 4141 2407 4252

Нагадаємо, що українські захисники сьогодні мають потребу в додатковій формі, аптечках, а також тактичних речах, як-от далекомірах, прицілах, тепловізорах. Перелік благодійних фондів і організацій, які допомагають ЗСУ, Tvoemisto.tv зібрало за посиланням. Там можна знайти контакти та реквізити організацій, а також дізнатися, на якій допомозі вони спеціалізуються.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!