Львів’ян просять допомогти зібрати гроші на лікування Олежика з онкологією

6833 1
Хіміотерапія вже не має потрібної дії, а пухлина – прогресує, тож Олегу пропонують пройти радіоактивну терапію.
Фото: Олена Рахмовова / Фейсбук

Фото: Олена Рахмовова / Фейсбук

Батьки Олега Рахмонова просять допомогти зібрати гроші на радіоактивну терапію, яка може врятувати його життя в боротьбі з онкологією.

У серпні торік його прооперували в німецькій клініці Фрайбурга та частково видалили пухлину головного мозку й встановили діагноз: пілоцитарна астроцитома G1. Німецькі онкологи надали  протокол хіміотерапії, яку Олег проходив у Львові. Тут він пройшов 10 блоків хіміотерапії, під час якої в нього розвинулась гідроцифалія, тож у квітні довелось провести ще одну операцію по встановити шунт. У червні стан хлопчика погіршився, тож на початку липня лікарі знову провели операцію та виправили дефекти шунта. 

Водночас німецькі фахівці, які й надалі консультують хлопчика, повідомили, що хіміотерапія вже не має потрібної дії, а пухлина – прогресує, тож Олегу пропонують пройти радіоактивну терапію. На це батьки грошей не мають, тож просять допомогти всіх небайдужих.

Реквізити картки:

5168 7426 0626 2974


Читайте також:
8 Липня, 2019 18:14
Юрій Якого банку картка?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!