Львів’ян просять допомогти зібрати гроші на лікування Остапчика з ДЦП

9091 0
Вартість операції та 4 місяці реабілітації становить більше $45 тис.
Фото: Іра Кошла

Фото: Іра Кошла

У Львові збирають гроші на другий лікування 6-річного Остапа Кошли, який необхідно пройти в Китаї. Хлопчик хворіє на важку форму ДЦП (Спастичний тетрапарез).

Вагітність проходила добре, втім під час пологів дитина закинула руку за голову і застряла в родових шляхах. Як наслідок хлопчик отримав сильне гіпоксично-ішемічне ураження головного мозку. З дитинства Остапчик проходив постійні курси реабілітації та лікування в різних клініках країни. Торік у Китаї батьки хлопчика наважились на підсадження стовбурових клітин. Після операції та реабілітації він навчився самостійно сидіти, тримати голову, жувати і ковтати. 

Вартість другого етапу лікування – операція та 4 місяці реабілітації – становить більше $45 тис., не враховуючи витрат на переліт, проживання та харчування. Такої суми батьки самі зібрати не можуть, тож просять усіх небайдужих допомогти.

Реквізити картки:

5168 7556 2581 7776 (ПриватБанк, Кошла Роман Володимирович)

Стежити за лікуванням Остапчика можна у Фейсбук-групі допомоги хлопчику.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!