Львів’ян просять допомогти зібрати гроші на реабілітацію 14-річної дівчини з Сокальщини

1257 0
Через травму хребта дівчина вже 7 років не ходить.
Фото: freepik

Фото: freepik

Львів’ян просять допомогти зібрати гроші на реабілітацію 14-річної Юлії Жеребецької з Сокальського району. За зібрані кошти дівчина зможе поїхати на обстеження та реабілітацію в Центр відновного лікування «Модричі», повідомляє керівниця благодійного фонду «Здійснити мрію», волонтерка Уляна Флишко.

Читайте також: Львів'янок закликають в'язати чудо-восьминіжок для недоношених діток

За її словами, дівчина вже 7 років є прикутою до ліжка, оскільки в семирічному віці з нею стався нещасний випадок. На дитину впала шафа, на дверцятах якої був незабитий цвях. Він і став причиною травмування дитини, пробивши спинний мозок.

«Кожен день для дитини є дуже важливим. Не можна гаяти часу, адже тих 7 років, які дівчинка проводить у візку, є надто болісними для неї та її близьких. Ми звернулися в реабілітаційний центр у Модричах, де з дитиною погодилися попрацювати реабілітологи», – каже Уляна Флишко.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти стареньким та одиноким людям хоспісу та геріатричного пансіонату

Курс реабілітації триватиме 21 день. Упродовж цього періоду Юлю Жеребецьку повністю обстежать та проведуть їй усі необхідні реабілітаційні заходи. Пакет перебування в центрі передбачає також проживання та харчування дитини.

Загальна сума, необхідна для проходження такого курсу реабілітації, становить понад 86 тис. грн.

На жаль, сім'я Юлії не має достатніх фінансових ресурсів, щоби обстежити дитину і забезпечити їй професійну реабілітацію.

Реквізити Благодійного фонду «Здійснити мрію» (в гривнях):

Код отримувача: 43141120

Назва банку: Західне ГРУ АТ КБ «Приватбанк»

Рахунок отримувача у форматі IBAN: UA453052990000026004031002786

Номер карткового рахунку БФ «Здійснити мрію»: 5169330521401130



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!