Львів’ян просять допомогти зібрати кошти на лікування 12-річного Дмитра

2086 0
Хлопчик потребує лікування дорогим антибіотиком.
фото: Крила надії

фото: Крила надії

Львів’ян просять допомогти зібрати кошти на лікування 12-річного Дмитра Ковальчука, який хворіє на муковісцидоз із панкреатичною недостатністю. Про це йдеться на сайті благодійного фонду «Крила надії».

Спершу у хлопчика розвинувся частий малопродуктивний кашель, утруднене носове дихання, задишка. До 4 місяців Дмитрик лікувався у звичайній лікарні, проте у 5 місяців йому встановили невтішний діагноз. 

Для підтримки життя для Дмитра необхідно постійно приймати Пульмозим та періодично проходити антибіотикотерапію, яка коштує чималих грошей.

Наразі необхідно почати лікування антибіотиком «Меронем». Хлопчик потребує 60ампул препарату, які коштують 23,2 тисячі гривень. Рідні просять допомогти зібрати кошти на антибіотик. Усіх охочих допомогти Дмитру просять надсилати кошти на банківські реквізити БФ «Крила надії»:

БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м. Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу — добровільне пожертва для рядового Дмитра.
 
Координатор проекту — Яким'юк Соломія тел.: 0673232550


 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!