Львів’ян просять допомогти зібрати кошти на будівництво притулку для бездомних жінок

2731 0
Раніше збудувати Дім для самотніх жінок планували на вул. Пасічній.
Ілюстративне фото: rivnepost.rv.ua

Ілюстративне фото: rivnepost.rv.ua

Сестри альбертинки просять про молитовну та фінансову підтримку будівництва Дому для самотніх бездомних жінок у Львові. Про це йдеться на сайті Духовної величі Львова.

«Ми розпочинаємо будівництво притулку для бездомних жінок. Це вимагає великих коштів і саме тому смиренно звертаємося про допомогу до людей доброї волі та просимо підтримати нас у цій інвестиції», – кажуть сестри альбертинки.

Банківський рахунок: п/р UA913253210000026001053826547
ЗАХІДНЕ ГРУ АТ КБ «ПРИВАТБАНК».
ЄДРПОУ 25545829

Релігійна організація. Призначення платежу: «благодійна допомога на будівництво притулку для бездомних жінок».

Додамо, що три сестри альбертинки служать у Львові з листопада 2017 року. Одна з них працює у кухні в «Карітасі», готує обіди для потребуючих. Ще дві сестри відвідують на міських вулицях хворих і занедбаних осіб. Раз в тиждень сестри їздять до психіатричної лікарні по вул. Кульпарківській. 

Нагадаємо, що будувати Дім для самотніх жінок планували на вул. Пасічній на Майорівці, де, окрім житла, їм мали облаштувати й дозвілля.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!