Львів’ян просять допомогти зібрати кошти на лікування 22-річного лейтенанта, який підірвався на міні

2950 0
Для лікування Олександра Курилова планують транспортувати за кордон, щоб врятувати зір.
Фото: ФБ/Василь Попович

Фото: ФБ/Василь Попович

Небайдужих львів’ян просять фінансово допомогти Олександру Курилову, випускнику Навчально-наукового інституту цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Олександру Курилову, який підірвався під час розмінування. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив начальник інституту цивільного захисту, професор Навчально-наукового інституту цивільного захисту ЛДУ БЖД Василь Попович.

22-річний Олександр Курилов, який є начальником відділення піротехнічних робіт ДСНС України у Донецькій області під час розмінування отримав травматичну ампутацію двох верхніх кінцівок, осколкове поранення обличчя та нижніх кінцівок. Для лікування його планують транспортувати за кордон, щоб врятувати зір.

«Особисто прошу кожного допомогти дитині, яку ми виховували протягом 4-х років та який до кінця виконував свій службовий обов'язок», – зазначає Василь Попович.

Реквізити для допомоги:

5168757420787899

ПриватБанк на ім’я Русінова Ольга В'ячеславівна (сестра).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!