Львів’ян просять допомогти зібрати кошти на лікування хлопчика із захворюванням крові

11182 1
Провести лікування треба впродовж п’яти днів, інакше воно розтягнеться на роки.
Фото: БФ "Крила надії"

Фото: БФ "Крила надії"

Львів’ян просять зібрати кошти на лікування Михайла, в якого виявили складне захворювання – його організм виробляє недостатню кількість тромбоцитів, і будь-який дотик чи рух може викликати крововилив. Про це повідомляють на Facebook-сторінці благодійного фонду «Крила надії».

Для того, щоби Михайло одужав, потрібно одразу 35 флаконів препарату «Біовен Моно». Їх вартість становить 71 тис. грн. У родини хлопчика таких коштів немає, тому всіх небайдужих просять допомогти зібрати гроші для якомога швидшого лікування.

Реквізити картки:

5169 3305 1136 7333 (ПриватБанк, Ліпська Н. С. БФ «Крила надії»)

Призначення платежу: «добровільна пожертва на Біовен». 

Звіт зі збору коштів можна переглянути за посиланням.

ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м. Львів

МФО 325365

ЄДРПОУ 35620901

Рахунок 2600001336292

Призначення платежу: «добровільна пожертва на Біовен». 



Читайте також:
30 Травня, 2019 11:47
Тетяна Лікування не допоможе. Не виносьте гроші. Оздоровлення - це повна протилежність лікуванню. Є винахід України. Авторський інноваційний метод біоінформаційної реабілітації імунітету Яремчук Ніни Іванівни. Аналогів в світі немає. Дивіться в ютубі - Імунна відповідь на ракові захворювання..Читайте на сайті [***].mocpim.com
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!