Львів’ян просять допомогти зібрати кошти на лікування хлопчика з вадами ніжок

7181 0
Вартість лікування становить 2 200 000 гривень.
Фото: Я допомагаю Оскару / Facebook

Фото: Я допомагаю Оскару / Facebook

Львів’ян просять допомогти однорічному хлопчику Оскару, який народився із вадою лівої ноги – вона коротша за праву.

У ніжці хлопчика відсутня сагінальна кістка і один палець, а великогомілкова кістка зігнута. Ця вада трапляється раз на 50 тисяч новонароджених, і називається фібулярною гемімелією. Причина її утворення невідома. Ортопеди, які оглянули Оскара, сказали, що найкращим рішенням у таких ситуаціях є ампутація ноги, втім батьки хлопчика звернулися до лікаря, який впродовж 30 років випрямляє і продовжує кінцівки.

Американський хірург-ортопед Door Paley кілька разів на рік оперує в Польщі, однак витрати на лікування величезні. Для Оскара необхідно провести низку складних і дорогих операцій, перша з яких повинна відбутися на початку 2020 року, коли хлопчику виповниться 18 місяців. Вартість лікування становить 2 200 000 гривень.

Батьки наразі не мають такої суми на лікування, тож просять небайдужих допомогли зібрати гроші.

Номер рахунку в ПриватБанку:

4149 6293 8008 9342 (мама Надія)


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!