Львів’ян просять допомогти зібрати кошти на протез курсантці, що постраждала від наїзду п’яного водія

2141 0
Унаслідок трагедії дівчині вже ампутували одну ногу, за другу все ще борються лікарі.
Фото: narodna-pravda.ua

Фото: narodna-pravda.ua

Львів’ян просять допомогти зібрати кошти на протез для 23-річної курсантки Олександри Гуй, яку разом із ще двома студентками на території військової частини у Києві збив п’яний майор. Про це повідомляють на сторінці Української православної центри у Фейсбуку.

Унаслідок трагедії дівчині вже ампутували одну ногу, за другу все ще борються лікарі. Попри те, що їй довелося пережити, дівчина повна оптимізму й має безліч планів на майбутнє. Олександра вже може гуляти територією лікарні на візочку.

Реквізити для надання допомоги: 5168 7427 1226 5895 (Гуй Микола Миколайович).

Контактні телефони батька (095) 940 41 02, (068) 451 28 03.

Нагадаємо, що 25 серпня на вул. Зоологічній в Києві, на території військової частини, п'яний майор наїхав на трьох курсанток Української військово-медичної академії. Майора 1974 р.н. затримали на місці події, його сп'яніння підтвердив драгер.

За фактом ДТП поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом до 3 років.

Майора Володимира Холодного взяли під варту без права внесення застави. Суд обрав йому запобіжний захід 26 серпня, а майор сказав, що не намагатиметься уникнути покарання.

Напередодні львівській пластунці Галині Николин, яка теж постраждала від наїзду, із міського бюджету виділили кошти на лікування.




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!