Львів’ян просять допомогти зібрати кошти на реабілітацію для Владислава Карпіна, в якого ДЦП

4342 0
До вересня потрібно зібрати майже 76 тисяч гривень.
фото ірини карпін

фото ірини карпін

Небайдужих львів’ян просять допомогти зібрати кошти на лікування та реабілітацію для Владислава Карпіна, який через дитячий церебральний параліч і спастичний тетрапарез прикутий до крісла. Про це Тvoemisto.tv розповіла мама Владислава – Ірина.

Лікарі рекомендують Владиславу Карпіну лікуватися хоча б двічі на рік у реабілітаційному центрі «Вернигора», що у с. Модричі, де лікування коштує 106 тис. грн. Щоб розпочати лікування до вересня потрібно зібрати ще 75 738 гривень. Для сім’ї, де ще виховують молодшого сина це непідйомна сума.

Читайте також: У Львові виходили крихітну дівчинку, яка народилася з вагою в один кілограм 

«Тішить спостереження, що курс лікування і реабілітації дають позитивні результати – руки стають спритнішими, з'являється бажання говорити короткими реченнями, зникає страх, коли сам сидить на краю ліжка», – йдеться у повідомленні.

Для тих, хто бажає допомогти фінансово, просять кидати на картку:

5168 7573 6251 7148 Приватбанк Ірина Карпін. Номер телефону мами Ірини: 098 732 30 57.

Читайте також: Львівська лікарня просить допомогти зі збором коштів на каталки для поранених дітей. Як долучитися

Нагадаємо, що при народженні Владислав Карпін отримав черепно-мозкову травму – у нього стався сильний крововилив, який пошкодив мозок. Під час реанімаційних заходів занесли стрептокок, наслідком зараження стало видалення, хірургічним шляхом, пупкової вени у віці 14-ти днів від народження.

Дитині поставили діагноз дитячий церебральний параліч, спастичний тетрапарез, який прикував його до крісла і не дає жити життям звичайної людини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!