Львів’ян просять допомогти зібрати кошти на реабілітацію Нікусі, в якої ДЦП

3825 0
Щоб пройти наступний курс реабілітації потрібно 19 100 грн.
Фото: Марія Вавринюк

Фото: Марія Вавринюк

Небайдужих львів’ян просять допомогти трирічній Домініці, в якої діагноз ДЦП, зібрати кошти для подальшого проведення реабілітацій. На наступний курс потрібно зібрати трохи більше 19 тис. грн. Про це Тvoemisto.tv повідомила директорка Благодійного фонду «Реабілітація дітей-сиріт» Галина Білоусова.

Нікуся, як її лагідно називають, має ще братика Дем’яна, вони з двійнят. У березні їм виповнилося по 3 роки.

Дітки народились у Кривому Розі глибоко недоношеними. Проте зараз у них інша сім’я – вони мешкають із мамою і бабусею у селі, поблизу Золочева.

«Нікуся уже пройшла чимало реабілітацій, більшість з яких за рахунок держави. Проте, цього не достатньо і потрібні додаткові. Останню реабілітацію дівчинка пройшла в реабілітаційній клініці Козявкіна у Трускавці. Після останньої в неї був помітний прогрес – зменшився тонус з ніг і їй стало легше стояти на ніжках. Крім того, вдома мама Марія постійно займається з дитиною – використовуючи вертикалізатор та шведську стінку», – каже Галина Білоусова.

За словами диреткорки благодійного фонду, зараз мама Нікусі звернулась у їхній фонд, аби ті допомогли зібрати гроші на подальшу реабілітацію, щоб цей прогрес, який зараз є, не зупинився.

«Зараз кошти потрібні для того, щоб дівчинка змогла пройти реабілітацію в медичному центрі Innovo. Курс реабілітації коштує 19 100 грн. Проте і це далеко не остання – після цього Нікусю знову чекають у клініці Козявкіна», – додала співрозмовниця.

Реквізити для допомоги:

БО БФ Реабілітація дітей-сиріт

Код отримувача 43883226

Рахунок отримувача у форматі відповідно до стандарту IBAN

UA463052990000026005021017360

Назва банку АТ КБ «Приватбанк»

Картка ПриватБанк на ім‘я керівника фонду Білоусова Галина

4149 4993 8035 0270

Призначення: для Домініки

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!