Львів’ян просять допомогти зібрати продукти для потребуючих

1048 0
Збір продуктів та солодощів відбудеться сьогодні з 16.00 год.
Фото: huffingtonpost.com

Фото: huffingtonpost.com

Волонтери Парафіяльного благодійного фонду Карітас Всіх Святих Українського Народу просять небайдужих стати помічниками Святого Миколая та долучитися до акції зі збору продуктів, солодощів для потребуючих їхньої парафії. Про це йдеться на сторінці у Фейсбук парафіяльного фонду.

Читайте також: У Львові запрошують стати таємним Сантою для дітей, літніх та бездомних людей

«На що схожа любов? У неї є руки, щоб допомагати іншим; у неї є ноги, щоб поспішати на допомогу до бідних і потребуючих; у неї є очі, щоб бачити горе і потребу; у неї є вуха, щоб чути людські зітхання і скарги, – ось на що схожа любов», – казав Аврелій Августин», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: «Новий рік буде добрим». Як стати волонтером-благодійником у Львові і допомогти потребуючим

Для тих, хто бажаєте долучитися до акції, просять завітати сьогодні, 13 грудня, з 16.00 до 21.00 год. до магазину «Рукавичка», що на вул. Патона 2/4а та залишити волонтерам свої подарунки для ближнього в потребі.

Детальніше про те, як стати волонтером-благодійником у Львові і допомогти потребуючим, читайте у матеріалі. Також Tvoemisto.tv підготувало перелік організацій, які готові прийняти допомогу від львів’ян.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!