Львів’ян просять допомогти зібрати продукти для військових. Перелік

16620 0
Насамперед потрібні продукти харчування, які є висококалорійні та можуть довго зберігатися.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Сьогодні, 28 квітня, у львівській церкві Введення в храм Пресвятої Богородиці, що на вул. Чукаріна, 5 відбудеться збірка для потреб військових 24-тої окремої механізованої бригади. Про це йдеться у повідомленні храму.

Продукти збиратимуть з 10.00 по 20.00.

Читайте також: Українській армії потрібна допомога. На спецрахунках НБУ закінчуються кошти

Насамперед, потрібні продукти харчування, які є висококалорійними та можуть довго зберігатися.

Серед потреб: консерви в жестяній тарі, кава, чай, цукор, печиво, макарони, крупи, консервація, спеції, вода, олія, мед, сухофрукти (фініки, курага, фундук), сухе та згущене молоко, шоколад, цукерки. Також можна приносити побутову хімію та шкарпетки. Разом із продуктами харчування військовим 24-ї бригади передадуть два тепловізори, які вже придбали.

Нагадаємо, що львівська національна академічна чоловіча хорова капела «Дударик» оголосила збір коштів на потреби своїх колег, які зараз захищають незалежність України у війні з росією. В капелі повідмляють, що щонайменше п’ятеро Дудариків є зараз в лавах ЗСУ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!