Львів'ян просять допомогти зібрати продукти і речі першої необхідності для людей, які є на Сході та Півдні

1758 0
Потрібні продукти харчування тривалого зберігання, засоби гігієни, підгузки, одноразові пелюшки.
фото: vgorode.ua

фото: vgorode.ua

Небайдужих львів’ян просять допомогти зібрати продукти харчування, засоби гігієни та інші необхідні речі для людей, які, незважаючи на повномасштабну війну, не виїхали, а залишилися у своїх домівках і потребують допомоги. Про це повідомляє директор Благодійного фонду «Із янголом на плечі» Юрій Федечко.

Читайте також: Львів’ян просять долучитися до збору коштів на канцтовари для потребуючих дітей

«Не відпускають запити-прохання. Дніпро, Зеленодольськ, Краматорськ, Херсон, Харків, Яготин, Вінниця, Чернігівщина, Гостомель, Тернопіль, Суми, Кропивницький, Миколаїв, Бахмут, Маріуполь. Ми мріємо допомогти усім, але ресурс – поняття вичерпне», – йдеться у повідомленні.

Серед необхідного, що варто зібрати:

  • продукти харчування тривалого зберігання – крупи, макарони, цукор, чай, каву, олію, консерви
  • засоби гігієни: шампуні, гелі для душу, зубні пасти та щітки
  • підгузки (для дорослих), одноразові пелюшки (60 на 90).

 

Читайте також: На Львівщині збирають російськомовні книги, щоб здати на макулатуру

Для тих, хто може придбати необхідні речі для комплектування відправлень на Південь та Схід України, варто принести на вул. Левандівську, 1а (прохання попередньо телефонувати). Номер телефону для контактів: 097 462 92 46 Юрій Федечко.

Нагадаємо, що львів’ян просять долучитись до збору коштів, щоб напередодні нового навчального року закупити найнеобхідніші канцтовари для дітей із потребуючих сімей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!