Львів’ян просять фінансово підтримати мюзикл школярів

3410 0
У постановці мюзикла «Біржа Душ» беруть участь близько 50 школярів та працівників гімназії «Шептицьких».
фото налали у навчальному закладі

фото налали у навчальному закладі

До 25-річчя гімназії «Шептицьких» 24 січня  на 16:00 у ЦТДЮГ «Погулянка» та 28 січня на 16:00 у театрі Ім.М.Заньковецької відбудеться особливий мюзикл.

«Цьогоріч наші учні 9-11-их  класів, вирішили перейняти досвід з Італії, де отці-салезіани ставили цей мюзикл у 2014 році з нагоди 200-річчя покровителя молоді св. Ів. Боско  та провели з ним тур Італією (Мілан, Венеція, Турін, Рим), котрий побачило близько 50 000 молодих осіб. Дивлячись на цей досвід, школярі захотіли  поставити мюзикл «Біржа Душ» вже у нашій інтерпретації для української молоді», – повідомляють у гімназії «Шептицьких».

Підготовка та репетиції розпочались ще у вересні місяці. За словами ініціаторів заходу, «ціллю не є виступ як такий, а повідомлення, яке  донесено  через гру акторів, хореографії, спів солістів та сценографії, котрі разом створюють феєричну картину про життя та виклики сьогоднішньої молодої людини, стереотипи та рекламні рамки, швидкість часу та мінливість накинутих ідеалів, їхню штучність та повернення до первинних, найбільш радикальних та правдивих істин, а саме - цінності й гідності людської персони та її фундаментальної частини: душі».

Оскільки якість подання вистави залежить не лише від ініціативи та творчості молоді, а також від багатьох інших нюансів та завдань, зокрема йде мова про матеріали для сценографії та їхнє оформлення, пошиття костюмів, підготовка музичного супроводу, технічне забезпечення та оренду світло-аудіо техніки несе за собою великі видатки котрі не може собі дозволити школа, то львів’ян просять, за можливостю, підтримати юних акторів фінансово.

Оренда театру

25 000 грн.

Пошиття костюмів

 26 000 грн.

Оренда світло-аудіо техніки (репетиції+2 виступи)

27 000 грн.

Сценографія (декорації)

35-45 000 грн.

Транспортні витрати

5 000 грн.

Репетиції (харчування трупи 45 чол.)

10 000 грн.

Оплата робіт (зокрема по виготовленню декорацій)

10 000 грн

Друковані роботи ( афіші, буклети)

5 000 грн.

 

Із пропозиціями допомоги можна звертатися до Володимира Гуменюка: [email protected]  моб.тел.:+38 098 96 01 973.

Додамо, заклад «Гімназія Блаженного Климентія Шептицького» у Львові реорганізували та розширили у 2014 році. Відтоді у навчальному закладі окрім середньої та старшої школи з’явилась і початкова. Наразі це комунальний навчально-виховний комплекс «Школа-гімназія І-ІІІ ступенів блаженного Климентія та Андрея Шептицьких».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!