Львів’ян просять підтримати відкриття нового реабілітаційного центру для учасників АТО

2784 0
Заклад планують відкрити у с. Білий Камінь, що на Золочівщині.
Фото: Уляна Флишко

Фото: Уляна Флишко

У селі Білий Камінь, що на Золочівщині, планують створити сучасний реабілітаційний центр для учасників АТО та ветеранів війни проти російської агресії. Центр діятиме у чотириповерховому приміщенні, де раніше була лікарня. Зараз потрібна фінансова допомога з його відновлення та облаштування. Про це Тvoemisto.tv розповіла керівниця благодійного фонду «Здійснити мрію», львівська волонтерка Уляна Флишко.

Читайте також: Центр «Джерело» просить львів’ян підтримати їх на всеукраїнському конкурсі соціальних ініціатив

За словами волонтерки, раніше в будівлі була місцева лікарня, але зараз вона не функціонує. На першому поверсі залишилася хіба діюча сільська амбулаторія та працює організація, яка опікується дітьми з ДЦП.

Наразі тут тривають підготовчі роботи для майбутнього реабілітаційного комплексу, створення проєктно-кошторисної документації.

У планах реабілітаційного центру надавати допомогу воїнам, захисникам та ветеранам АТО на безоплатній основі. Але у центрі також зможуть отримувати реабілітацію й інші категорії людей, які оплачуватимуть за послуги.

Цілком ймовірно, що на базі центру запрацює конюшня і учасники АТО також проходитимуть іпотерапію. Із фізичною реабілітацією допоможуть німецькі лікарі.

«На першому поверсі будівлі є вже готові оздоровчі кімнати, озокеритні ванни, кімнати для фізіотерапевтичних процедур. Воно все діюче, тільки потребує оновлень. Коли все почне функціонувати, німецькі лікарі готові сюди приїжджати і допомагати з реабілітацією воїнів АТО», – каже Уляна Флишко.

Щоб реабілітаційний центр запрацював, небайдужих просять фінансово долучитися.

Реквізити Благодійного фонду «Здійснити мрію»:

Код отримувача: 43141120,

Назва банку: Західне ГРУ АТ КБ «ПриватБанк»,

Рахунок отримувача у форматі IBAN:

453052990000026004031002786.

Картковий рахунок: 5169 3305 2140 1130


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!