Політична реклама

Львів’ян просять не дивитися телевізора

1719 0
20 березня о 12.00 год. працівники відділу соціальної роботи Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на проспекті Свободи на площі біля Оперного театру проведуть акцію «День без телевізора».

Мета заходу - нагадати людям про те, що телебачення у надто великій кількості є згубним для фізичного, психологічного здоров’я та самопочуття, натомість зекономлений час можна присвятити корисним та цікавим справам, повідомляє прес-служба Львівської мерії.

Упродовж акції соціальні фахівці пропонуватимуть перехожим пройти тест на визначення рівня залежності від телевізора та телебачення, а також поширюватимуть серед мешканців міста буклети з інформацією про альтернативні способи проведення часу.

«Телебачення перенасичене негативною інформацією про події, які відбуваються, як в Україні, так і далеко за її межами.

Один день без телевізійних передач та контроль часу проведений перед телевізором дозволить не лише покращити самопочуття, але присвятити цей час справді важливим справам та людям», - наголосила Христина Чуба, фахівець із соціальної Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!