Львів'ян просять не гуляти довго в новорічну ніч та залишити авто вдома

2134 0
За інформацію Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у найближчі дні у Львові та області очікується подальше зниження температури вдень до 7-12º морозу та 13-18º морозу вночі, а в горах до −25ºС. За таких умов традиційно зростає кількість подій, пов’язаних із переохолодженням та обмороженням.

Щоб уникнути цього необхідно:

— обмежити перебування на вулиці та пересування поза межами населених пунктів, особливо після вживання спиртних напоїв;

— відмовитись на цей період від прогулянок, особливо в нічний час, полювання, риболовлі, туристичних походів;

— для перебування на вулиці використовувати відповідне (тепле) взуття та одяг (взуття повинно бути у справному стані, сухим та не стискати ногу, одяг щільним, легким, не заважати рухові), лице і руки змастити жирним кремом або риб’ячим жиром;

— за можливості відмовитись на період стійких морозів від виїздів на власному автомобілі, а при необхідності — користуватись громадським транспортом.

Нагадуємо мешканцям, в тому числі, аматорам зимової рибалки, що протягом тривалого часу в грудні утримувалася погода з плюсовими температурами і через це льодовий покрив на річках та ставках є нестійким і небезпечним. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!