Політична реклама

Львів'ян просять не купувати первоцвіти

2159 0
Управління екології і благоустрою Львівської міської ради звертається до львів’ян з просьбою не зривати та не купувати первоцвіти.
zz.te.ua

zz.te.ua

У такий спосіб кожен львів’янин зможе долучитися до збереження первоцвітів та відновлення природи, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Первоцвіти суворо охороняються законодавством, зокрема, ст. 20-2 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», ст.ст.12,36 Закону України «Про рослинний світ», ст5, 8 Закону України «Про Червону книгу України».

Водночас управління екології та благоустрою спільно з управлінням освіти та з Львівським міським дитячим еколого-натуралістичним центром з 24 березня по 30 квітня 2014 року проведуть загальноміську акцію «Первоцвіти просять захисту». До участі у конкурсах запрошуються колективи загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчальних закладів м. Львова, а також окремі школярі. Конкурс складатиметься з двох категорій: плакат «Збережемо первоцвіт» та агітаційна листівка. Термін подання робіт – до 30 квітня 2014 року, за адресою: вул. Кубанська, 12, Львівський міський дитячий еколого-натуралістичним центр.

Додаткову інформацію можна отримати у головного спеціаліста відділу екології управління екології та благоустрою Тетяни Борисівни Палюх за тел. 297-59-82.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!