Львів’ян просять не лишати та не передавати використані квитки в електротранспорті

7868 0
Звичка львів’ян передавати один одному використані квитки в тролейбусах та трамваях завдає чималих збитків ЛКП «Львівелектротранс».
фото: Юрій Чміль

фото: Юрій Чміль

У ЛКП «Львівелектротранс» закликають львів'ян не лишати та не передавати один одному використані квитки.

Зокрема, як зазначив начальник відділу інформації та зв'язків із громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Антон Лягушкін, значна кількість пасажирів не оплачує проїзд в трамваях і тролейбусах, і це є проблемою для Львова: «Люди повинні зрозуміти, що оплачуючи проїзд в електротранспорті, вони тим самим забезпечують можливість проведення якісних ремонтів рухомого складу. Так само всі пасажири повинні розуміти: придбаний і пробитий компостером квиток – це документ, який засвідчує факт оплати однієї поїздки в трамваї чи тролейбусі. І він належить лише тому пасажиру, який його придбав і пробив компостером. Тому не залишайте закомпостовані квитки в салоні електротранспорту і не передавайте їх іншим пасажирам! Це не доброчинність. Це фактично крадіжка грошей у «Львівелектротрансу», який є власністю громади міста. Хочете допомогти іншому пасажиру придбайте для нього новий квиток без відбитка компостера».

Читайте також: Львівськими дорогами курсуватиме ще один відновлений трамвай

Як розповів раніше Tvoemisto.tv  Антон Лягушкін, притягнути до відповідальності пасажирів за те, що вони залишають в електротранспорті використані квитки, неможливо. Водії трамваїв та тролейбусів повинні їх збирати на кінцевих зупинках, а львів’яни – розуміти, що передавати використані квитки один одному – зовсім не ґречно.

Тоді ж у мережі з’явилося відео, на якому львів’янка підрахувала, що збитки від повторного використання пасажирами квитків в трамваї становить  3-4 млн грн за квартал. У коментарі Tvoemisto.tv Антон Лягушкін зазначив, що ці цифри дуже близькі до істини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!