Львів’ян просять не паркуватися на трамвайній колії на Личаківській

1880 1
Відновити рух трамваїв на Личаківській планують із 1 вересня.
Фото: Андрій Білий

Фото: Андрій Білий

У Львові завершують облаштування трамвайних колій на кільці поблизу вулиці Пасічної. Від учора стартував тестовий запуск трамваїв на лінію, який затримався через припарковані на коліях авто. У Львівській міськраді просять не паркувати водіїв свої автомобілі на трамвайних коліях.

Читайте також: Історія ремонту вулиці Личаківської у датах і цифрах. Візуалізація

«Від учора ми розпочали проводити пробну обкатку трамваїв по новій колії. Однак мали невелику трудність перед початком обкатки через запаркованість трамвайної колії приватними автомобілями. Оскільки обкатка ще триватиме, також проводитимуться певні технічні роботи на колії, просимо мешканців не запарковувати трамвайну колію», — розповів Сергій Бабак, заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

За його словами, до 1 вересня, коли і планують відновити рух трамваїв по Личаківській, мають випробувати різні модифікації трамваїв. Раніше повідомлялось, що після завершення ремонту на маршрут №2 повернуться 12 трамвайних вагонів.

Читайте також: Чому за берлінські трамваї взялась прокуратура та що з ними буде далі

Нагадаємо, вулицю Личаківську закрили на ремонт у березні торік. 15 серпня на вулиці завершили роботи із замощення дорожнього покриття і відновили рух приватного та громадського автобусного транспорту.


Читайте також:
29 Серпня, 2018 18:51
666 ... погано просять ... най стануть перед тими паркулями так , щоб дупа була вище голови ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!