Львів’ян просять не паркуватися на вулиці Мечникова

2506 2
Сьогодні вночі та упродовж найближчих вихідних тестуватимуть відремонтовану трамвайну колію на вулиці Мечникова.
вулиця Мечникова до ремонту (фото: Вголос)

вулиця Мечникова до ремонту (фото: Вголос)

Про це під час брифінгу повідомив Сергій Бабак, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства. Львів’ян закликають не лишати автівки на вулиці Мечникова, аби не перешкоджати руху. Як додав речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, трамвайну колію почнуть випробовувати сьогодні о 12 годині ночі. Трамвай №7 повноцінно курсуватиме до Погулянки з понеділка, 18-го вересня.

Читайте також: Підземні паркінги у Львові: навіщо, де, коли і як

За словами речниці Патрульної поліції Львова Катерини Рибій, зараз на вулиці Мечникова є кілька десятків припаркованих на колії автівок: «Будемо проводити евакуацію, якщо не заберуть. Штраф 510 гривень». Поліція закликає водіїв оперативно відреагувати та забрати машини.

Нагадаємо, ремонт вулиці Мечникова до перетину з вул. Личаківською триває з грудня 2015-го року. Перехрестя закрили для руху навесні 2017-го року та планували відкрити до кінця липня. Через протікання старого колектора відкриття перенесли на осінь. Тим часом трамвайний маршрут №7 курсує до «Аквапарку», а трамвай №2 – на Сихів.

Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
15 Вересня, 2017 12:37
Nazar І хто тим трамваєм №7 їздитиме з Погулянки в Рясне? Пільговики і пенсіонери, яким вранці не сидиться вдома і на ринок шурують. Тут багато гуртожитків і при теперішньому транспортному колапсі студентам важко добиратися на навчання, а що вже казати звичайних людей, які поспішають на роботу. Запустіть трамвай 10, щоб студентам було добре добиратися як на навчання, так і в п'ятницю на вокзал, а в неділю з вокзалу. Отак читаєш ці новини, і думаєш, чи вони там в управлінні транспорту подуріли, чи просто зажерлися і їм байдуже до людей??? Можливо Партиці досить неусипно моніторити ситуацію на АС Західній, а спробувати сісти в понеділок зранку на маршрутку біля ц. Покрови (вул. Личаківська) і там помоніторити? Одне бездарне керівництво замінює інше, і все "паперєдніки" у них винні.
15 Вересня, 2017 12:25
НКГК А про трамвай 10 забули?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!