Політична реклама

Львів'ян просять не затягувати з декларуванням доходів

1010 0
Кампанія декларування громадянами доходів, одержаних у 2012 році, триває до 1 травня.

У податкових інспекціях чекають громадян, які отримували доходи за кордоном, доходи від здачі в оренду майна фізичним особам, спадщину чи подарунки, інші доходи, під час виплати яких не було сплачено податок, а також тих громадян, які претендують на податкову знижку. Про це повідомляє прес-служби ДПС у Львівській області.

Подати декларацію можна особисто до податкової інспекції за місцем проживання. Бланк декларації та консультацію щодо її заповнення можна отримати у податковій інспекції безкоштовно. Також декларацію можна надіслати поштою на адресу податкового органу з повідомленням про вручення не пізніше ніж за десять днів до закінчення граничного терміну її подання.

З 1 січня 2013 року вперше можна подавати декларацію у електронній формі засобами електронної пошти через Інформаційний портал органів ДПС України. Однак необхідно попередньо отримати електронний цифровий підпис, який безкоштовно видається податковою службою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!