Політична реклама

Львів'ян просять остерігатися бурульок на дахах

1576 0
У зв’язку з перепадами температур у Львові виникла загроза утворення бурульок на дахах будинків. Львів’ян просять не нехтувати власною безпекою та звертати увагу на огородження, а в місцях їх відсутності самому звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах будинків.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, комунальні служби міста оперативно реагуватимуть на утворення крижаних буруль чи нагромаджень снігу на дахах і очищатимуть їх, огороджуючи сигнальною стрічкою небезпечні місця.

«У зв’язку з перепадами температур в місті утворення бурульок на козирках, дахах будівель і споруд може стати серйозною проблемою. Падаючи, вони можуть травмувати перехожих. При чому, чим більше вага бурульки і чим вище будівля, з якої вона впала, тим більша вірогідність і серйозність травми. Падіння снігу, льоду з даху може привести не тільки до сильного удару або струсу мозку, але і до смерті», - наголосив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради Віктор Іваніцький.

За інформацією районних адміністрацій, на вулицях працюють вишки, щоб збивати із будинків снігові шапки.

«Ми винаймаємо вишку в аварійної служби району. Проте, до прикладу, сьогодні на вул. Гайдамацькій не вдалося під’їхати до будинків через паркування автомобілів. Відтак, небезпечну ділянку обгородили і вже завтра з 7:00 год ранку працівники будуть збивати снігові намети», - додала начальник відділу житлового господарства Шевченківської РА Надія Банах.

Як інформує Львівський регіональний гідрометцентр, завтра у Львові буде без істотних опадів. Туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 6 – 8° морозу, вдень 1 – 3° морозу.

ТЕГИ: сніг, лід, дахи

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!