Львів’ян просять передати для в’язнів теплі речі та взуття

1788 0
Львів’ян закликають бути небайдужими та допомогти людям, які зараз перебувають у львівських пенітенціарних установах.
фото: regionews.sumy.ua, www.mgnc.org, kolomyya.org, www.rbc.ua

фото: regionews.sumy.ua, www.mgnc.org, kolomyya.org, www.rbc.ua

Як написав брат Олег Нестор на своїй facebook-сторінці, ув’язнені нині найбільше потребують теплих речей, взуття, засобів особистої гігієни. Також напередодні зимових свят незайвими будуть солодощі. «Збираємо будь-які теплі речі, щоб допомогти зігрітися нашим в’язням цієї зими. Це може бути старий, непотрібний вам, теплий одяг чи взуття», – пише брат Олег.

Читайте також: Львівська акція до дня святого Миколая стала всеукраїнською. Як долучитися?

«В одній зі своїх проповідей Христос наголосив: «У тюрмі був, і ви прийшли до мене» (Мт. 25, 36). Також апостол Павло, перебуваючи в тюрмі, писав: «Пам’ятайте в’язнів, наче й ви були з ними в узах» (Євр. 13, 3). Отож, після хвилі цієї призадуми, просимо Вас допомогти зробити свято у львівських пенітенціарних установах. Спробуймо зробити так, щоб і до засуджених також завітав Миколай», – додає брат Олег Нестор

Для того, щоб передати речі, а також для детальної інформації львів’янам пропонують звертатися за телефоном: 067 336 85 97; 063 404 65 86 (брат Олег Нестор).

Опублікувала Юлія Сабадишина
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!