Львів’ян просять підтримати програму тренерів-наставників для військових із травмами хребта

1489 0
Торік така програма діяла у львівському військовому госпіталі за кошти США, але проект закінчився.
Фото: euro.mediotiempo.com

Фото: euro.mediotiempo.com

ВГО «Група активної реабілітації» просить небайдужих львів’ян допомогти зібрати кошти на продовження проекту тернерів-наставників для людей з травмами хребта. Про це у Facebook написала лідерка організації Ірина Царук.

Із червня минулого року до червня 2019 року, розповідає Ірина Царук, проект тренерів-наставників працював у львівському військовому госпіталі за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). У межах проекту троє тренерів, які самі на візках, отримали відповідні сертифікати європейського зразка.

Читайте також: Мінрегіон унормував вимоги до пандусів

«Робота у відділені була надзвичайно ефективна, адже ми працювали з пацієнтами, які нещодавно отримали ураження хребта. Ми спільно з реабілітаційною командою навчали їх практично всього: як одягнутись, як доглядати за собою, як пересісти з візка на ліжко, унітаз, ванну і назад, як їздити на кріслі колісному і долати перепони, як прийняти свій новий стан, як повернутись до роботи, розглядали правові питання та багато іншого. І коли приходив час виписки пацієнта додому, він був готовий до повноцінного життя», – каже тренерка.

Проект припинили, проте ВГО «Група активної реабілітації» готова його продовжити. Організація звертатиметься по допомогу до місцевої влади, але оскільки розгляд питання може затягнутись, активісти просять допомоги у львів’ян. Для продовження проекту на рік потрібно 434 тис. грн.

Читайте також: Людей на візках можуть прирівняти до учасників дорожнього руху

Підтримати проект можна за посиланням, обов'язково вказавши призначення «Тренери-наставники Львів». ПриватБанк: 5169 3324 0542 0251, виконавчий директор Віталій Пчолкін, призначення платежу: добровільна пожертва на здійснення статутної діяльності ГО «Група активної реабілітації» у Львівській області.

Також допомогу можна переказати на рахунок громадської організації: ГО «Група активної реабілітації», рахунок: 26006052709088, МФО: 320649, ЄДРПОУ: 35912092, призначення платежу: добровільна пожертва на здійснення статутної діяльності ГО «Група активної реабілітації» у Львівській області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!