Львів’ян просять підтримати створення першої молодіжної галереї. Як долучитися

1331 0
Відкриття виставки попередньо запланували на 1 вересня 2020 року.
Фото: photo-lviv.in.ua

Фото: photo-lviv.in.ua

У львівському Палаці культури ім. Гната Хоткевича хочуть створити першу молодіжну галерею в місті – «ХотАртХол». Про це повідомляють на сторінці Палацу у Фейсбуку.

Галерея, за словами ініціаторів, покликана експонувати мистецькі дебюти, зокрема втілювати ідеї молодих авторів візуального, аудіального та мультимедійного мистецтва.

Читайте також: На даху Палацу Хоткевича хочуть облаштувати відкритий простір

Проєкт створення галереї передбачає ремонт двох холів цокольного і першого поверху. Щоб відремонтувати два холи загальною площею 249,5 квадратних метрів необхідно 350 тис. грн, де:

- 160 тис. грн – кошти, які планують залучити завдяки Конкурсу інфраструктурних грантів від House of Europe;

- 80 тис. грн – кошти, зібрані на спільнокошті;

- 110 тис. грн – власний внесок організації;

У межах робіт планують демонтувати оздоблювальні матеріали стін та заміну їх на нові, встановити розсіювальні і точкові лампи для освітлення творів мистецтва, закупити гартоване скло, щоби збільшити виставкову площу, а також мультимедійні дошки для того, щоб проводити різнопланові виставки, в тому числі виставки сучасного мистецтва.

Відкриття виставки попередньо запланували на 1 вересня 2020 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!