Львів'ян просять вчасно платити за компослуги. Як оплатити онлайн

4122 0
Станом на 23 березня мешканці Львова оплатили лише 40% рахунків.
Фото: persha.kr.ua

Фото: persha.kr.ua

Заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ Ірина Маруняк каже, що станом на 23 березня львів'яни оплатили лише 40% квитанцій за комунальними послугами. Вона додає, що це дуже низький показник, інформує пресслужба ЛМР.

Читайте також: Як у Львові подати показники за воду, газ і світло, не виходячи з дому. Інструкція

«Це дуже мало. У січні ми мали 100% оплату, у лютому 89%. Ми побоюємося, що відсоток оплати, вкінці місяця, буде дуже низьким. Тому звертаюся до усіх мешканців Львова, щоб активізуватися щодо оплати за житлово-комунальні послуги», – говорить Ірина Маруняк.

Якщо не буде оплати, пояснює вона, місто не зможе розрахуватися з працівниками, платити за електроенергію, за роботу ліфтів та інші послуги, а також не зможе сплатити податки, що необхідно для стабільного функціонування міста.

Додамо, що оплатити рахунки за комунальні послуги можна онлайн. Це можна зробити через мобільні банківські додатки Приват24, Ощад24/7 та Монобанк.

Також заплатити за комуналку онлайн можна за допомогою:

За газ також можна заплатити на сайті 104.ua в особистому кабінеті.

Молодших львів'ян просять допомогти старшим з онлайн-оплатою рахунків за комунальні послуги. Нагадаємо, у місті діє карантин, тож усім, а особливо старшим людям, радять без нагальної потреби не виходити з дому.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!