Львів'ян просять повідомляти дезінфекторів про щурів на сміттєвих майданчиках

1800 2
Якщо на смітниках завелися щури, ГО "Зручне місто" просить львів'ян викликати чергових дезінфекторів.
Фото: cxid.info

Фото: cxid.info

Як розповіли в управлінні житлового господарства ЛМР, сьогодні, 24-го травня, сміття не вивезено з 274 контейнерних майданчиків житлового фонду. Це 22% від загальної кількості. Про це повідомляє ГО "Зручне місто".

З метою забезпечення санітарного стану міста, усі ЛКП Львова уклали додаткові угоди з перевізниками ТПВ, які працюють на їх території, про те що, якщо температура зовнішнього повітря становитиме більше + 5 С і більше доби не вивозилося сміття з певного майданчику, перевізник має проводити дезінфекцію.

Читайте також: У Львові дезинфікуватимуть переповнені сміттям майданчики 

Викликати чергових фахівців районних відділів професійної дезінфекції можна за телефонами:
Галицький, Сихівський райони – 271-20-82;
Франківський район – 238-28-27;
Залізничний район – 292-63-14;
Шевченківський район – 272-27-74;
Личаківський район – 271-20-82.

Перевізники підписали договір з обласним комунальним підприємством ЛОР «Профілактична дезінфекція». Відповідно до цього договору вони будуть проводити дезінсекцію, дератизацію, дезінфекцію перенакопичених майданчиків. Тобто будуть обробляти перенакопичені майданчики спеціальними розчинами, які не будуть давати можливості розповсюджуватися інфекціям, комахам, мухам та щурам.

Опублікувала Олеся Шеремета

24 Травня, 2017 15:42
микола Заодно тих хто скидає брехливу інформацію про метрових щурів
24 Травня, 2017 15:36
Марія Може підключимо всі інстанції лиш ба не вивозити сміття?????
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!