Політична реклама

Львів'ян просять повідомляти про пошкоджені дитмайданчики

1549 1
У Львові батьків залучатимуть до збереження дитячих майданчиків. Адже тих, що є – близько п’ятисот, бракує, щоб задовольнити потреби мешканців. А збільшення їх кількості часто неможливе через брак бюджетних коштів.

Відповідну ініціативу під назвою «Збережемо дитячі майданчики разом» впроваджує управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради та МГО «Ідеї молоді», повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Першим кроком кампанії стане розміщення волонтерами спеціальних інформаційних наліпок з контактами на всіх дитячих майданчиках міста.

Крім того, активісти просять не забувати, що дитячі майданчики призначені для дітей, й утриматися від вигулу собак та вживання спиртного на їх території.

Також дуже часто батьки, гуляючи з дітьми, просто залишають сміття на дитячих майданчиках, – зазначила керівник МГО «Ідеї молоді» Соломія Басараб.

Якщо помітили осіб, які пошкоджують пошкоджують майданчик, – повідомте міліцію за телефоном 102; а якщо бачите пошкодження – зателефонуйте в управління молоді, сім’ї та спорту міськради і проінформуйте про недоліки для їх оперативного виправлення, – додав начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер.


Читайте також:
18 Лютого, 2016 22:57
Наталка "якщо бачите пошкодження – зателефонуйте в управління молоді, сім’ї та спорту міськради і проінформуйте про недоліки для їх оперативного виправлення" - варто було в кінці статті вказати відповідні номери тел.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!