Політична реклама

Львів`ян просять повідомляти про продаж алкоголю неповнолітнім

1124 0
У Львові звертаються до мешканців повідомляти про факти продажу алкогольних напоїв неповнолітнім. Зокрема, якщо під час Великоднього ярмарку, що відбудеться у Львові з 7 квітня до 13 травня на проспекті Свободи, буде зафіксовано продаж алкоголю неповнолітнім, з таким підприємцем буде розірвано угоду. Про це інформує прес-служба ЛМР з посиланням на директора департаменту економічної політики Ірину Кулинич.

«Ми звертаємося до мешканців, якщо будуть зафіксовані факти продажу алкогольних напоїв неповнолітнім, обов’язково повідомляти. Якщо такі речі будуть на Великодньому ярмарку, то з орендарями місць (павільйонів) будуть розірвані угоди. Просимо обов’язково повідомляти на «гарячу лінію» міста», - розповіла директор департаменту економічної політики Ірина Кулинич.

Крім того, як розповіли у департаменті економічної політики ЛМР, у місті продовжують боротьбу щодо торгівлі алкоголем вночі. Представники районних адміністрацій спільно з працівниками міліції щотижня проводять рейди щодо незаконного продажу алкоголю в МАФах.

«Сьогодні ми спільно з правоохоронними органами здійснюємо контроль торгівлі в нічний період. Хоча уже більше року діє таке рішення, бували прикрі випадки, коли підприємець чи навіть продавець, який працює в цього підприємця, порушує встановлені правила. Торік, до речі, було більше 10 закладів, де зафіксовано продаж алкоголю неповнолітнім. Ми скерували звернення до відповідної служби податкової інспекції, щоб тих підприємців позбавили ліцензії. Сьогодні й надалі працюємо в цьому напрямку. Правоохоронні органи здійснюють контроль відповідно до графіків щодо дотримання заборони продажу алкоголю у нічний період.

Львівська міська рада закликає власників малих архітектурних форм дотримуватися правил благоустрою та не порушувати заборону нічної торгівлі алкоголем.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!