Львів’ян просять повідомляти про виявлення підробки товарів

1559 0
На сьогодні в Україні стартувала операція «Нафтопродукт-2015», головною метою якої є поліпшення заходів щодо протидії незаконному виготовленню і обігу паливно-мастильних матеріалів та скрапленого газу. Львів’ян просять не зволікати і повідомляти підрозділи податкової міліції про факти правопорушень й цій сфері.
фото: ua.112.ua, marker, galagov.tv

фото: ua.112.ua, marker, galagov.tv

Наразі все численнішими стають факти підробки товарів та їх незаконний обіг.  Тому Головне управління ДФС у Львівській області закликає долучатись до боротьби із шахраями і львів’ян.

Відповідно до п.27 ст. 1 Закону України «Про захист прав споживачів»,  фальсифікована продукція – це продукція, виготовлена з порушенням технології або неправомірним використанням знака для товарів та послуг, чи копіюванням форми, упаковки, зовнішнього оформлення, а так само неправомірним відтворенням товару іншої особи. Кінцевим результатом таких дій є отримання надприбутків в обхід державному бюджету.

Відтак, якщо стали відомі факти правопорушень у цій сфері, то львів’ян закликають негайно повідомляти підрозділи податкової міліції.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!