Львів’ян просять про допомогу хворому на рак хлопцю. Як долучитись

66107 0
У 17-річного Андрія Волошина рак крові.
фото Leopolis.news

фото Leopolis.news

Родичі важкохворого Андрія Волошина з села Міженець Старосамбірського району Львівської області, який перебуває у відділенні гематології та інтенсивної хіміотерапії Чорнобильської лікарні, просять про допомогу, повідомляє Leopolis.news.

У 17-річного Андрія виявлена гостра мієлоїдна лейкемія (рак крові). Для переливання крові терміново потрібні донори – чоловіки віком 20-50 років вагою тіла понад 70 кг, з IV групою крові (резус немає значення).

Читайте також: Дівчинка з Львівщини потребує пересадки нирки. Сім’я просить про допомогу

Адреса пункту переливання крові: Львів, Львівський обласний центр служби крові, вул. Пекарська, 65 (щодня, крім суботи і неділі, з 8.30 до 13.00 год.), кров для Волошина Андрія Андрійовича.

Номер телефону матері, Волошин Марії Михайлівни: 0986280839.

На лікування юнака також потрібні гроші, яких в родини не вистачає. Охочі допомогти можуть перерахувати пожертвування на картковий рахунок «Приватбанку» 5168 7573 6422 3026.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!