Львів'ян просять про молитву за дружину священника, яку рятують у лікарні із Covid-19

9591 0
На одужання матері очікують 5-теро дітей.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

Львів'ян просять про молитву за дружину львівського священника з УКУ Петра Терлецького Катерину, у якої через Covid-19 ураження легень на 90%. Про це повідомив отець Тарас Байцар, священник Львівської архиєпархії.

Читайте також: Львівські лікарі показали, як лікують найважчих хворих. Фоторепортаж

«Якщо минулої неділі моя дружина Катруся і семимісячне дитятко у лоні стояли через ковідну пневмонію на краю прірви, то сьогодні вони обоє зірвалися і падають вниз. Якщо минулого воскресного дня чудом стався перехід із ШВЛ на просту кисневу маску, то сьогодні тільки Божою ласкою їх можна вернути обох», – повідомив отець Петро Терлецький.

Дружина священника у медичному сні в лікарні швидкої допомоги. У неї спрогресувала тромбофлебія легень через загущення крові. Вчора буквально за пів дня виникла киснева недостатність і КТ показало ураження легень на 90 відсотків. 

Читайте також: Як захистити дітей від коронавірусної інфекції. Поради епідеміолога 

«Прошу медиків про негайне хрещення дитинки. Із глибин взиваю до Тебе, Господи, вислухай мене. Дякую за молитовну пам’ять всім», – звернувся отець.

Оновлено. Жінці на 28 тижні вагітності зробили кесаревий розтин. Зараз лікарі борються за життя жінки та передчасно народженої донечки Даринки.

Фото з Фб-сторінки Петра Терлецького

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!