Львів'янам пропонують придбати настільну гру та допомогти музиканту одужати

2740 0
Кошти з продажу 10-ти ексклюзивних настільних сімейних ігор з автографами від «Кому Вниз» перерахують для лікування музиканта гурту Сергія Степаненка.
фото: Yuriy Smertyha/facebook.com

фото: Yuriy Smertyha/facebook.com

«Проект «Гра Мандрівка»за згодою гурту «Кому Вниз» долучається до збору коштів на операцію з пересадки нирки басисту, адміну, ідеологу, та й взагалі праведному лицарю легендарної команди Сергію Степаненку», – повідомив на свої сторінці у Facebook координатор проектів компанії «GoldWeb» Юрій Смертига.

«Сила духу це більше, ніж зброя і набої, це щит і меч кожного з нас. Сергій зі своєю працею і друзяками з «Кому Вниз» –яскравий приклад незборимої міці духу українців, духу, об який завжди ламали зуби наші вороги. Настав час і нам підтримати його!» – написав Юрій Смертига.

Кількість ігор обмежена, тому лише перші десять охочих зможуть їх придбати. Ігри обіцяють надіслати після 16-го лютого, коли на них з'являться автографи. Вартість гри – 500 грн. Усі гроші, отримані з їх продажу, будуть перераховані на рахунок Сергія Степаненка.

Читайте також: У Львові створили сімейну настільну гру про цікаві об’єкти України. Фото 

Нагадаємо, гру «Мандрівка Україною» львівські розробники створили восени минулого року до 1025-річчя нашої держави. Забавка поєднує в собі динамічну гру-ходилку і книжку, у якій описуються усі об’єкти, що зображені на мапі. Усього їх нанесено 134. При їхньому відборі автори гри опиралися як на історичні факти, так і на легенди та перекази.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!