Львів’ян просять прихистити майже пів сотні котів, власниця яких померла. Як допомогти

2283 0
Знайти нову домівку вдалось лише двом котам.
Фото: Вікторія Мироненко / Фейсбук

Фото: Вікторія Мироненко / Фейсбук

Днями у Львові померла літня жінка, в квартирі якої виявили за різними підрахунками майже сотню зморених котів. 44 із них взяла під опіку волонтерка Вікторія Мироненко, решта, за її словами, втекли, тож визначити точно, скільки котів жило у квартирі не можливо. Втім вона каже, що їх було не менше 80-ти.

«Померли вже близько 15 котів. Частина з тих, хто втекли, досі бігають на вулиці. Прихистити вдалось лише двох», – розповіла Tvoemisto.tv Вікторія Мироненко.

Ще 15 котів перебувають на перетримці у небайдужих львів’ян, натомість 27 – у клініці Маркевича. Всі коти мають проблеми з підшлунковою залозою, тож найбільше, що їм зараз потрібно – постійна домівка, каже волонтерка.

Крім цього, на лікування та перетримку котів потрібні гроші, тож небайдужих просять фінансово та контактувати безпосередньо з Вікторію Мироненко за тел.: (067) 538 91 27.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!