Львів’ян просять приносити книжки для душевнохворих

1985 0
Благодійний проект Шафа цього разу розгорне свою діяльність на Форумі видавців. Волонтери проекту збиратимуть книжки та журнали для пацієнтів Львівської обласної психіатричної лікарні. Про це повідомили організатори акції.
фото: makarolia.wordpress.com, www.pravda.lutsk.ua

фото: makarolia.wordpress.com, www.pravda.lutsk.ua

Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня потребує поповнення своєї бібліотеки різними книгами та журналами. Щоб зайняти себе чимось, окрім процедур, пацієнти лікарні мають можливість відвідувати бібліотеку у вільний час. Журнали також використовуються для створення колажів у Реабілітаційному відділені.

На сьогоднішній день бібліотека не багата на великий асортимент книг, тому організатори акції закликають поповнити її разом.

«Потрібна література такої тематики: історичні романи, фентезі, детективи, жіночі романи. Для дитячого відділу дуже потрібно: розмальовки, папір (навіть може бути використаний з одного боку, оскільки в лікарні з дітьми багато малюють) та казки. Журнали можуть слугувати як для читання, так і для створення колажів у межах арт-терапії. Не потрібно приносити книг еротичного змісту і дуже жорстоких – у яких наявні історії про кров і насильство, також про те, що стосується СРСР та ВВВ» - інформують організатори.

Куди приносити? На XXІІ Форум видавців, Львівський палац мистецтв (намет №109).

Коли? 09.09. – 12.09 з 9:00 по 19:30  та  13.09. з 9:00 по 17:00.

Деталі - за посиланням.

Нагадаємо, минулої акції благодійний проект «Шафа» збирав одяг для безхатченків та пацієнтів психлікарні.

Довідково. Комунальний заклад «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня»  є спеціалізованим стаціонаром нa 1450 лiжок, який нaдaє психiaтричну допомогу населенню  Львовa тa 15 районам області, a спецiaлiзовaнi види психiaтричної допомоги - населенню всієї області. Історія лікарні починає свій відлік ще із 19 століття. У Львові заклад знаходиться за адресою вулиця Кульпарківська, 95. Переважно усі місця в лікарні є заповненими. Лікування проходять особи різного віку, з них як чоловіки, так і жінки.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!