Львів’ян просять прийняти дітей зі сходу на Різдво

2188 0
Подарувати дітям Різдво – таку ініціативу підтримали громадські активісти і волонтери. 2 січня із Краматорська на тижневі канікули до Івано-Франківщини вже вирушили майже 500 дітей. Громадський активіст та координатор групи "Варта 1" Ігор Зінкевич на сторінці у Facebook закликав і львів’ян долучитись до благочинності і зголоситися прийняти у себе на Різдво дітей з Луганської області.
фото: photopolygon.com

фото: photopolygon.com

Військові 24-ї механізованої бригади просять допомогти організувати мирне Різдво для українських дітей із сіл Луганської області. Вони самі та їхні сім'ї вже підготували програму і для більшості дітей знайшлися львівські сім'ї, які зможуть прийняти дітей на ночівлю. Проте є ще діти, які теж хочуть свята без куль над головою.

«До нас звернулися волонтери, які організовують перебування на час Різдвяних свят дітей з Луганської області. Зараз дуже шукають людей, які могли б у себе розмістити 5 дітей (можна не усіх разом),  – інформує Ігор Зінкевич. – Будемо вдячні за будь-яку допомогу і небайдужість»

Діти  дістануться Львова 04 січня у неділю і пробудуть тут до 11-го. Їхнім перебуванням опікуватиметься мерія і волонтери (заняття, екскурсії і розваги протягом дня).

Якщо у вас є можливість прийняти на 7 днів дитину в своїй сім"ї (ночівля, сніданок, можливо, вечеря) та показати їй гостинність львівян  телефонуйте: 067 673 81 48 (Ольга Лущик).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!