Львів’ян просять розповісти власні ідеї, що змінять країну

1755 1
Львівську молодь запрошують запрошують подавати свої соціальні ідеї для участі у Форумі ідей, який 28–29 травня відбудеться у Львові. Цей захід стане підсумком проекту "Ідея змінює країну", котрий цієї весни успішно реалізовується у області. Про це інформують у прес-службі облдержадміністрації.
фото: steemit.com

фото: steemit.com

"Найголовніше зараз не проґавити шанс і скерувати свою енергію на розвиток нашої держави. Тому "Ідея змінює країну" – це креативна платформа для нових проектів, якісних змін та формування молодих лідерів, - розповідає начальник відділу молодіжної політики Андрій Ковальський
За словами начальника молодіжної політики проект ставить за мету об’єднати талановиту та соціально-відповідальну молодь, яка готова активно включатися у життя громади та держави", -
Молодіжні проекти можна надсилати до 23 травня на електронну адресу відділу молодіжної політики департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації: [email protected].
Автори трьох найкращих проектів, які будуть напрацьовані упродовж Форуму ідей, отримають фінансування на реалізацію.
Проект реалізується спільно із департаментом внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації, ЛОО "Спілки Української молоді в Україні", Українським католицьким університетом та Львівським обласним молодіжним центром.
Довідки за телефоном: +380 (67) 723 76 39 – Андрій Ковальський

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
17 Травня, 2016 12:04
axabnrg Так само може зробити кожна громада, якщо скористається безкоштовною покроковою інструкцією як впровадити такий проект за моделлю DESPRO (udl.despro.org.ua):
[***]s://[***].youtube.com/watch?v=8KaGJAZn2x0
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!