Львів'ян просять стати Миколаєм для дітей біженців зі Сходу. Як долучитися

1432 0
Долучитися до акції та підтримати тих, хто опинився в складних життєвих обставинах може кожен.
фото: ogo.uа

фото: ogo.uа

У костелі святого Антонія Падуанського, що на вул. Личаківська, 49, цієї неділі, 5 грудня, встановлять ялинку з листами до святого Миколая, які написали діти біженців зі Сходу. Тож, коже може долучитися до акції та підтримати тих, хто опинився в складних життєвих обставинах, повідомляє Духовна велич Львова.

Читайте також: Львів’ян просять допомогти стареньким із хоспісу та геріатричного пансіонату

Вручення подарунків відбудеться 19 грудня у костелі.

За словами настоятеля релігійної громади парафії святого Антонія у Львові Миколи Орача, у час адвенту, або як ще прийнято казати «Різдвяний час», особливо потрібно робити добрі справи, піклуватись про тих, хто опинився в складних життєвих обставинах.

Читайте також: Станьте Миколаєм для дітей, стареньких та потребуючих

«На жаль, є багато сімей, які через війну на сході нашої країни змушені були покинути свої домівки та звичне життя. А зараз нерідко потребують підтримки. Наша акція для діток з сімей переселенців із Сходу. Запрошуємо людей з добрим серцем долучитись до благодійної акції та подарувати дітям справжнє свято Миколая», – каже Микола Орач.

Деталі можна дізнатися в настоятеля Миколи Орача за номером: 067 946 76 90.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv зробило підбірку ініціатив, коли можна допомогти втілити дитячу чи дорослу мрію до Дня Святого Миколая.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!