Львів’ян просять стати Миколаєм для дітей. Як долучитися?

3484 0
У ніч з 18 на 19 грудня до малечі всієї України з подарунками завітає святий Миколай. Проте, деякі діти можуть бути позбавлені цього свята. Львів’ян просять допомогти організувати свято для тих, хто позбавлений такої можливості. Tvoemisto.tv надає перелік можливостей, як допомогти діткам-сиротам та тим, чиї батьки загинули в АТО.
фото: vyshyvanka.ucoz, ck.ridna.ua

фото: vyshyvanka.ucoz, ck.ridna.ua

З 24 листопада МГО «Академія Української Молоді» розпочала набір волонтерів на благочинну акцію «Миколай про тебе не забуде!» для потребуючих дітей.

Щоб стати помічником Святого Миколая, необхідно перейти за посиланням https://goo.gl/fda2LY та заповнити електронну анкету, а також прийти на один з вишколів для волонтерів.

Вишколи відбудуться 28 листопада, 5 та 12 грудня о 12:00 год за адресою: вул. Коперника, 17 (актовий зал Львівського палацу мистецтв).

Реєстрація волонтерів триватиме до 8 грудня 2015 року.

Волонтерів запрошують:

  • на Фабрику Святого Миколая для пакування (4-17 грудня 2015) та рознесення подарунків (18-19 грудня 2015) за адресами потребуючих дітей. Розносити подарунки можуть лише особи, які на день рознесення досягли 16-річного віку.
  • на акцію в місті (19 грудня 2015) – це захід, який традиційно відбувається в найлюдніших місцях Львова. Волонтери вітають перехожих зі святом Миколая, даруючи їм цукерки, листівки і щирі усмішки.

Також потрібні волонтери-водії для допомоги організаторам з перевезенням Помічників та подарунків ввечері 18 та 19 грудня.

Детальніше про акцію можна дізнатись тут.

У Львові стартував збір подарунків для дітей, чиї батьки загинули в зоні АТО. Охочі можуть взяти лист дитини і самостійно підготувати пакунок. Або ж принести солодощі, канцтовари чи одяг у місце збору: у Львові за адресою пл. Міцкевича, 8 (тел. (096) 021-11-65); у Жовкві – вул. Львівська, 84 (тел. (093) 151-67-12).

Акція «Листи до святого Миколая» цього річ триватиме до 16 грудня, тому всі охочі ще можуть до неї приєнатися

Для того щоб долучитись до акції потрібно:

·         Вибрати листа зі списку запропонованих тут.

·         Відмітитись у координатора, що ви дійсно виконаєте бажання конкретної дитини. Для цього потрібно зателефонувати за номером – 050 – 373 – 15 – 96.

·         Зібрати пакунок і передати його за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 190; вул. Городоцька, 357;  вул. Б. Хмельницького, 217;  вул. Пасічна, 153.

 

Читайте також: Львівська акція до дня святого Миколая стала всеукраїнською. Як долучитися?

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!