Батьки з інвалідністю просять львів'ян стати донорами крові для їхньої доньки, в якої виявили рак

6362 0
Потрібні чоловіки-донори із другою (мінус) групою крові.
Фото: Фейсбук

Фото: Фейсбук

Сім’я Ігоря та Олени Вакуленків терміново просять небайдужих здати крові для своєї онкохворої дев’ятимісячної донечки. Учора, 17 січня, дитині поставили діагноз – лейкемію (рак крові). Тож, потрібні чоловіки-донори із другою (мінус) групою крові. При чому, донорів потрібно багато і на тривалий час.

Читайте також: Почути і перемогти. Як у львівській лікарні діти долають рак

Батьки дівчинки знаходяться в інвалідних візках. Минулого року Ігор та Олена Вакуленки потрапила у ДТП. Вагітна жінка була у комі, а чоловік отримав важкі травми. Зараз вони не ходять, ще й захворіла дитина.

Аби стати донором для маленької дівчинки, варто під’їхати на вул. Пекарську, 65 у Львівський обласний центр служби крові та здати аналіз крові, який підтвердить групу крові, донорів перевірять на відсутність гепатитів A, B, C. 

Обов’язково потрібно вказати, що це для Вакуленко Єви.

Читайте також: Шанс на одужання. Відтепер діти з онконедугами у Львові отримуватимуть ліки нового покоління

Допомогти сім’ї можна й фінансово:

5168755423245139 (Картка Приват банку Вакуленко Олена)

Призначення платежу: благодійна допомога


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!