Львів’ян просять утриматись від самовільного зрізання дерев

3119 0
Із метою збереження та належного утримання зелених насаджень міста Львова, КП «Адміністративно-технічне управління» закликає утриматись від самовільного формування та видалення дерев і кущів. Про це інформують у прес-службі ЛМР.
фото: botanichka, novograd.osp-ua.info, gazeta-misto.te.ua

фото: botanichka, novograd.osp-ua.info, gazeta-misto.te.ua

Нагадуємо, що, відповідно до наказу №105 від 10.04.2006 р. «Правила утримання зелених насаджень у населених пунктах України» та постанови № 1045 від 01.08.2006 року «Порядок видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», на земельних ділянках, що не перебувають у приватній власності або в постійному користуванні, видалення зелених насаджень можна здійснювати лише після отримання дозволу від управління екології та благоустрою Львівської міської ради або районної адміністрації (сухостійних дерев, дерев, що досягли вікової межі, або загрожують падінням).

Читайте також: Які дерева планують висадити у Львові цієї осені

«За самовільні дії правопорушники притягуватимуться до адміністративної відповідальності у розмірі від 340 до 1360 грн. на громадян та від 850 до 1700 грн. на посадових осіб. У разі нанесення непоправної шкоди зеленим насадженням, передбачено відшкодування завданих збитків, залежно від діаметру пошкодженого чи знищеного дерева та його виду», – розповіла начальник екологічного відділу Леся Угрин.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!