Львів’ян просять викидати органічні відходи окремо

4987 2
Сміття, що швидко псується, будуть вивозити в першу чергу.
Зоя Красовська

Зоя Красовська

Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник міського голови Сергій Бабак. 
 
«Ми плануємо вже на цьому тижні зробити відповідні наклейки на контейнери, звернемося до населення, щоби вдома відділяли органічні відходи  все те, що смердить. Якщо залишиться скло і пластик – це питання естетики, а не екології, бо не дає смороду» повідомив він. 
 
За задумом на кожному майданчику має стояти чотири типи контейнерів: скло, пластик, органіка та інші відходи. На питання, коли маркування з’явиться на контейнерах, він відповів: «Кожен день працюємо. Нам треба замовити наліпки, сьогодні проводимо нараду з перевізниками, щоби були однотипні наклейки».
 
Нагадаємо, сьогодні на засіданні міської комісії з надзвичайних ситуацій повідомили, що ризик захворювання на кишкові інфекції критично високий, бо сміття з міста не вивозиться. За даними міського управління комунального господарства, біля майданчиків скупчилося 8,5 тисяч тонн відходів. 
 
Зоя Красовська

Читайте також:
19 Червня, 2017 23:49
Ярина [***]://recycle.[***]/search/2?category=3
Трошки уваги до того що саме і куди викидаєш, і одразу на 45% стане менше сміття, бо його можемо здати у пункти прийому паперу, скла, пластику, металу. Зміни на краще під силу кожному з нас!
19 Червня, 2017 11:46
Скарлет та ті контейнери з наліпками треба було поставити ще в січні,коли по святах вивезли двохмісячне сміття, а вони тепер тільки наліпками займаються ((((
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!