Львів’ян закликають дарувати «віртуальний букет» на 1 вересня і допомогти онкохворим дітям

1933 0
Вчителі та адміністрації закладів освіти можуть запропонувати учням на 1 вересня обмежитися лише одним букетом від класу, а решту грошей спрямувати на благодійність.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Благодійний фонд «Таблеточки» запрошує освітян і батьків взяти участь у акції «Благодійність замість квітів» і допомогти дітям, які хворіють на рак.

Вчителі та адміністрації закладів освіти можуть запропонувати учням на 1 вересня обмежитися лише одним букетом від класу, а решту грошей спрямувати на благодійність.

Водночас діти та батьки зможуть подарувати вчителеві віртуальний букет замість звичайного, який швидко зів’яне. Це можна зробити на сайті, обравши віртуальний букет на комфортну суму від себе особисто або від класу чи кількох класів. Після цього зробити благодійний внесок на вказану суму, та перевірити пошту, яку вказали при оформленні внеску. Там буде сертифікат для вчителя, який можна роздрукувати і подарувати, а можна переслати онлайн.

Читайте також: Easy English на карантин. Підбірка безкоштовних ресурсів, щоб вивчити англійську мову

Наприкінці акції на електронну пошту прийде звіт від «Таблеточок» про реалізацію програм допомоги.

Минулорічні акції «Благодійність замість квітів» загалом зібрали на допомогу дітям більше 1 000 000 гривень.

Додамо, що «Таблеточки» – благодійний фонд, який з 2011 року надає допомогу українським онкохворим дітям і їхнім сім’ям. Фонд працює в чотирьох напрямках: системна допомога 19 дитячим онковідділенням; адресна допомога родинам; розвиток медичного персоналу; захист прав пацієнтів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!