Львів'ян просять здати кров для 61-річної жінки та 17-річного хлопця

2681 0
Донори крові потрібні терміново.
ілюстративне фото: Згурівська правда

ілюстративне фото: Згурівська правда

Львів'ян просять терміново здати кров для 61-річної Ольги Редьки, яка перебуває у гематологічному відділенні 5-ї лікарні з гострим мієлобластним лейкозом. Про це йдеться на сайті Донор.ua.

Протягом двох років жінка бореться із важкою хворобою, і зараз у неї гострий період. Після проведення чергової хіміотерапії у Ольги Редьки дуже впали показники крові. Терміново, потрібні донори на тромбоконцентрат третьої негативної групи.

Читайте також: Як стати донором крові. 10 порад

Також допомоги потребує 17-річний Олег Лакоцький, що страждає від лейкемії. Підходять донори з 1+ та 1- групою крові. Хворобу в хлопця виявили випадково – після операції з видалення апендициту. Він вже пройшов три курси хіміотерапії і закінчує четвертий. Владислав перебуває в гематологічному відділенні Чорнобильської лікарні.

Здати кров можна по буднях у Львівському обласному центрі служби крові, що на вул. Пекарській, 65, з 8:30 до 13:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!